HR Rendement - 5 nummers EUR 29,00

HR Rendement - 5 nummers EUR 29,00
Speciaal voor de personeelsfunctionarissen is er een vakblad boordevol praktisch nieuws waar u daadwerkelijk iets aan heeft bij uw dagelijks werk. HR Rendement is het snelstgroeiende vakblad over human resources. Dat komt omdat HR Rendement al het relevante nieuws niet alleen voor u selecteert, maar ook direct voorziet van praktische tips en adviezen. Kortom, HR Rendement helpt u de personeelsafdeling in goed banen te leiden!

HR Rendement is het nieuwsmagazine voor HR-professionals. De insteek is: hoe kan een HR-manager, unitmanager of HR-specialist bijdragen aan een beter rendement van de factor arbeid in zijn organisatie.
- Maandblad

Voorwaarden: Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.Betaling geschiedt per acceptgiro. U sluit een zakelijk abonnement af. Het proefabonnement wordt verlengd met een jaarabonnement tenzij u twee maanden voor het verstrijken van de proeftermijn HR Rendement op de hoogte stelt dat u het magazine niet langer wenst te ontvangen. Kijk voor de volledige algemene voorwaarden op: https://www.rendement.nl/algemene-voorwaarden-vakbladen. Uw e-mailadres wordt gebruikt om u te informeren over (nieuwe) producten en diensten van Rendement Uitgeverij. Ook gebruiken we uw e-mailadres voor toezending van de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.