TOSTRAMS Goud - 4 nummers EUR 16,00

TOSTRAMS Goud - 4 nummers EUR 16,00

TOSTRAMS.nl: 4 weken voor 10,-!


Wilt u kennis maken met TOSTRAMS.nl?

TOSTRAMS.nl is voor de KORTE termijn belegger. Met dagelijks ruim 350 korte termijn analyses, het Aandeel van de Dag en de Alerts INCLUSIEF Weekblad Technische Analyse Online!

Wat is TOSTRAMS.nl?
TOSTRAMS.nl bevat KORTE termijn adviezen met een 20-tal rubrieken met ruim 300 fondsen. Elk fonds wordt gedurende de dag voorzien van een helder technisch commentaar en een actuele koersgrafiek en wordt dagelijks meerdere malen geupdate.
-Voor de korte termijn belegger
-Dagelijks ruim 350 korte termijn analyses (aandelen, valutas, obligaties en grondstoffen)
-Elke dag de SPECIAL en/of Aandeel van de Dag
-Alle tabellen en overzichten
-Elke dag onze e-mail Alert met de laatste technische signalen en advieswijzigingen

Wat is WTA Online?
WTA Online is de digitale versie van Tostrams Weekblad Technische Analyse Alle advieswijzigingen, inclusief de actuele grafieken Alle tabellen en overzichten Elke week twee lange termijn beleggingsportefeuilles Elke week een Coverstory van Royce Tostrams.

Voorwaarden: NB Betaling voor proefabonnementen is UITSLUITEND mogelijk via een machtiging. Zodra uw aanmelding is ontvangen door de TOSTRAMS Groep, stuurt de klantenservice van de Tostrams Groep u zo spoedig mogelijk uw persoonlijke logingegevens toe. Proefabonnementen zijn uitgezonderd van de opzegtermijn en worden NIET automatisch verlengd.