Computer Idee Cadeau - 13 nummers EUR 38,95

Computer Idee Cadeau - 13 nummers EUR 38,95
Glashelder antwoord op al je tech-vragen. Luchtig, laagdrempelig, leuk. En informatief. Dat is computer Idee. Wilt u in begrijpelijk Nederlands op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van de digitale samenleving, dan is Computer Idee echt iets voor u. Ook geeft de befaamde Computer Idee FAQ-man elke editie alle antwoorden op jouw tech-vragen! Doe meer dan mailen en internetten en haal het maximale uit jouw computer. Computer Idee is als abonnee natuurlijk ook gratis te lezen op je tablet, smartphone en computer.
- Maandblad
- Stopt automatisch

Voorwaarden:
  • Cadeau-abonnementen en het abonnement van 3 nummers stoppen automatisch, bij de overige aanbiedingen wordt het abonnement voortgezet voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment is het abonnement opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Informatie hierover vindt u in het colofon van het tijdschrift.
  • De reguliere prijs van een jaarabonnement (26x Computer Idee) bedraagt per januari 2015 € 72,00. Deze aanbieding is alleen geldig als u de afgelopen 6 maanden geen abonnee van Computer Idee bent geweest en is alleen geldig in Nederland.